Graszoden vervangen

Wanneer de grasmat niet meer te redden lijkt kan het interessant zijn om het gras te vervangen. De oude grasmat wordt professioneel verwijdert en gerecycled.

Graszoden vervangen? Dat laat u doen door Van Rooij.

Een gazon met kale plekken, bruin gras of molshopen. Dat is de gruwel van elke gazonliefhebber. Dan is het ook tijd voor het vervangen van graszoden.

Een gazon aanleggen is een klus die u kunt laten uitvoeren door Van Rooij, of misschien doet u het liever zelf. Hoe dan ook, de aanleg van uw, toen nieuwe, gazon kostte aardig wat tijd en ook heeft u een zeker budget gekost. 

Uiteraard vertellen wij graag hoe u uw gazon het beste kunt onderhouden

Echter kunnen we niet voorkomen dat uw gazon na jaren een keer op is, kapotgelopen, verloren van het onkruid, niet bestand tegen grondverzakkingen of geteisterd door de plaatselijke buurtmol. Het is helaas niet mogelijk uw gazon voor eeuwig mee te laten gaan. Wél kunt u de levensuur verlengen door het gazon goed te (laten) onderhouden. Toch zal na een aantal jaar de kwaliteit van elk gazon helaas achteruitgaan. Is dit het geval bij uw gazon? Bel ons dan voor een afspraak wij vervangen graag uw gazon met nieuwe groene graszoden. 
 

Contact gegevens

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Graszoden

Contact gegevens

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Graszoden

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring