Kunstgras kan in principe in elke vorm en op elke locatie worden aangelegd. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, waarbij de beplanting eenvoudig te combineren is met het kunstgrasveld.

In principe kan kunstgras op elke bodem gelegd worden. Ook op beton en over bestaande bestrating heen bijvoorbeeld als het kunstgras wordt gebruikt als bodembedekking binnen of op het balkon.

Kunstgras aanleggen begint met het nivelleren van de ondergrond

Vooraf moet de ondergrond genivelleerd worden, om beschadigingen aan het kunstgrastapijt te voorkomen. Van Rooij gebruikt bij aanleg altijd de nieuwste lasergestuurde nivelleer apparatuur voor een perfect resultaat. Bij hellingen of oneffen ondergrond zal er een gelijkmatige glooiing gemaakt worden en zal het kunstgras verankert worden. Praktisch alle ondergronden kunnen gebruikt worden voor kunstgras. Van beton en bestaande bestrating tot klei- of leemgrond, elke ondergrond is geschikt te maken. Wanneer de ondergrond echter minder waterdoorlatend is kan de aanleg van een drainage systeem aan te raden zijn. Wanneer de grond nog niet bewerkt is zal het kunstgras op een vergelijkbare ondergrond als straatwerk worden aangelegd.

Wij denken met u mee bij het aanleggen van kunstgras

Houd u rekening bij speeltoestellen voor een verende ondergrond? Onze professionals denken graag mee over de mogelijkheden en welke voorbereidingen het beste kunnen worden getroffen, zodat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw kunstgrasveld.

Vul het het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Contact gegevens

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Kunstgras

Contact gegevens

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Kunstgras

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring