Grasmatten leggen voor het mooiste gazon van Beek en Donk

grasmatten-graszoden-aanleggen-Van-RooijGrasmaten zelf leggen, grasmatten laten leggen, grasmatten zelf leggen? Iene miene mutte. Wanneer u het gazon wilt vernieuwen door middel van nieuwe grasmatten, bent u bij Van Rooij aan het juiste grasveld! Wij telen namelijk onze eigen grasmatten, zo garanderen wij u kwaliteit.

Dan is de grote vraag natuurlijk wie gaat de grasmatten in uw tuin in Beek en Donk leggen? Gaat u zelf aan de slag of laat u dit liever door een ervaren professional doen?

Grasmatten leggen: zelf aan de slag

Zelf grasmatten leggen is zeker mogelijk. Bent u een huis-tuin-en-keuken hovenier? Vindt u niks fijner dan werken in uw tuin in Beek en Donk? Dan begrijpen wij dat het aanleggen van uw eigen gazon met nieuwe grasmatten, iets is dat u graag zelf doet!

Let u bij het leggen van de grasmatten wel op:

  • Een strakke ondergrond
  • Een voedingsrijke ondergrond
  • Dat de grond goed vochtig is
  • U de grasmatten snel uitrolt

Veel plezier met het leggen van de grasmatten!

Grasmatten leggen: Van Rooij rolt grasmatten uit als rode lopers!

Grasmatte leggen kunnen wij bij Van Rooij als geen ander! Met 20 jaar ervaring op de teller en onze mooie machines, leggen wij de meest strakke gazons aan. Wij weten welke grond welke mest nodig heeft, we maken de ondergrond voor het grasveld kaarsrecht en rollen graszoden uit alsof het een rode loper is! Zo kunt u binnenkort heerlijk genieten van een nieuw gazon in Beek en Donk!

Wilt u niet alleen nieuwe grasmatten leggen? Maar heeft u al een bestaand gazon in Beek en Donk? Dan verwijderen wij uiteraard ook de oude grasmatten. Deze recyclen wij vervolgens efficiënt. Zo hoeft u de matten niet af te voeren.

Naast het leggen van grasmatten, worden wij ook vaak benaderd voor onderhoud van gras in Beek en Donk en omgeving.

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring