Graszoden-aanleggen

Gras aanleggen voor een mooi gazon in Eindhoven 

Rust creëren in uw tuin met een groter gazon of een grasveld? Laat graszoden leggen en maak een buitenruimte waar uw kinderen en de hond heerlijk buiten spelen. Gras aanleggen voor een nieuw of groter gazon in Eindhoven?  Hiermee bereikt u een rustige die uitnodigt om op te zonnen en te spelen. Gaat uw voorkeur uit naar grasmatten leggen of kiest u voor graszoden leggen? Met de ruime collectie aan grassoorten komen we tegemoet aan uw wens voor een mooi gazon in Eindhoven.  

Graszoden kopen 

Maak eerst online een keuze uit de soorten graszoden en bepaal welke soort u het meest aanspreekt. Heeft u de perfecte graszoden of grasmatten gevonden, dan kunt u ze direct bestellen. Gaat u zelf de graszoden leggen of besteedt u dit uit aan onze vakmensen? Het aanleggen van graszoden is zwaar en vraagt om het maken van berekeningen voor een mooi eindresultaat. Zorg dat u alle informatie heeft om een keuze te maken waar u echt achter staat. 

Hoe werkt het aanleggen van graszoden? 

Besluit u zelf uw grasmatten te leggen in Eindhoven, dan is een goede voorbereiding belangrijk. Begin altijd met het omspitten van de grond waar de graszoden op worden gelegd. Zorg dat de ondergrond helemaal vlak is. Is er sprake van oneffenheden dan zijn deze met een hark te egaliseren. Vergeet niet de grond goed aan te drukken om het inzakken van de grond bij hevige regenval te voorkomen. Hulp nodig bij grasmatten leggen of graszoden leggen? Kom met ons in contact voor vragen of vraag direct uw offerte aan.  

Kunstgras of graszoden in Eindhoven? 

Echt gras heeft onderhoud nodig. Houd uw gazon gezond door het gras te bemesten. Dit kan met organische mest of kunstmest. Wordt het gras te lang, dan is het tijd om de grasmaaier erbij te pakken. Ziet u op tegen deze werkzaamheden, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor kunstgras. Laat u door ons adviseren en stel ons uw vragen via ons contactformulier. We denken graag mee over de beste keuze voor uw tuin in Eindhoven. 

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring