Bestellen van graszoden in Helmond Graszoden-aanleggen

Het aanleggen van een mooi gazon begint bij het uitkiezen van uw favoriete grassoort. Het is vooral belangrijk dat u bepaalt waar u uw grasmatten voor gaat gebruiken. Dient het na het graszoden leggen als voetbalveld, zonneweide of speeltuin voor de kleintjes? Onze graszoden zijn zonder meer sterk. Dit zorgt voor onbeperkt plezier voor iedereen die gebruikmaakt van uw tuin met gras in Helmond. 

Graszoden bestellen na offerte 

Meet de ruimte buitenshuis op en laat ons een gratis offerte uitbrengen voor de graszoden die u nodig heeft.  Kies voor het gemak van grasmatten leggen door onze vakmensen en laat bij uw aanvraag weten of u gebruikmaakt van onze legservice. De buitenruimte hoeft u dan niet zelf op te meten. U heeft bij het uitbesteden van deze klus helemaal geen omkijken naar de herinrichting van uw tuin De ondergrond wordt eerst goed voorbereid en geëgaliseerd door onze medewerkers en pas als ze helemaal tevreden zijn, worden op het laatst de graszoden gelegd. 

Past siergrind bij graszoden? 

Deze vraag wordt ons met regelmaat gesteld. Hier kunnen we volmondig “ja” op antwoorden. Het contrast dat wordt bereikt met siergrind geeft een geheel andere sfeer aan uw tuin. Het mooie groen van de graszoden in combinatie met het waterdoorlatende siergrind in Helmond zorgt voor een ware totaalbeleving. Naar welk type siergrind u op zoek bent, horen we graag van u. Maak gebruik van onze vakkennis en vraag ons om deskundig advies. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van tips.  

Onderhoud van graszoden 

Eenmaal gelegd, vragen uw verse graszoden om onderhoud. Dit draagt bij aan de levensduur en de uitstraling van uw grasmat. Hoe vaak u het beste kunt maaien en bewateren, leggen wij u graag uit. Kom met ons in contact en word ook expert in het onderhouden van graszoden in Helmond.  

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring