Graszoden onderhouden voor een gezond en stralend gazon

Graszoden-onderhoudenGraszoden laten onderhouden? Ten alle tijden verzekerd zijn van een mooi gazon? Het onderhouden van uw graszoden uit handen geven? Maak voor het onderhouden van graszoden gebruik van de kennis en middelen van het team van Van Rooij.

Van Rooij is een echte grasspecialist en actief in het onderhouden van graszoden van goede kwaliteit. Omdat een gazon een belangrijk onderdeel binnen een tuin is, is het belangrijk dat deze er goed uit ziet. Graszoden onderhoud is dan beslist onmisbaar. Of het nu gaat om het gazon in uw eigen achtertuin of om een groter gazon bijvoorbeeld van:

  • De camping
  • De kinderboerderij
  • Grote speeltuin
  • Bedrijfstuin
  • Park

Van Rooij voert graag het onderhoud van uw grasveld uit. Wij weten wat de beste omstandigheden zijn om zorg te dragen voor uw gazon. Zeker bij nieuwe graszoden vraagt het gazon om een andere vorm van onderhoud dan bij een gazon op leeftijd.

Als u regelmatig en tijdig gebruik maakt van onze diensten voor graszoden onderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin voorzien is van een fraai en gezond grastapijt. Wilt u dagelijks thuis komen na een drukke werkdag en optimaal kunnen genieten van een prachtig gazon? Maak dan een afspraak om graszoden te laten onderhouden met Van Rooij. Afhankelijk van uw wensen en de staat van uw gazon kunnen wij graszoden onderhouden.

Werkzaamheden graszoden onderhouden

Het onderhouden van graszoden behoort tot één van de meest voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf. Als wij graszoden onderhouden voeren wij afhankelijk van de staat van uw gazon en uw wensen de volgende werkzaamheden uit:

Zeker wanneer het gazon al een tijdje ligt en er veel overheen gelopen wordt is het onderhouden van graszoden belangrijk. Het kan namelijk voorkomen dat de bovenlaag van het gras vast wordt en de wortels een te kort aan zuurstof krijgen. Wij weten als geen andere welke onderhoudswerkzaamheden er nodig zijn om het gras gezond te houden. Eén à tweemaal per jaar met een verticuteerhark uitkammen is goed voor uw gazon. Ook dit kunnen wij uitvoeren.

Graszoden onderhouden: regelmatig maaien

Bij het onderhouden van graszoden is maaien van groot belang. Grasmaaien moet namelijk op de juiste wijze gebeuren om ervoor te zorgen dat het gazon gezond blijft. Veel gazons worden te kort gemaaid en daardoor zien ze er minder fraai uit.

Wilt u dit voorkomen? Maak dan een afspraak om uw graszoden te laten onderhouden met Van Rooij. Indien wenselijk kunnen wij ook advies geven voor het onderhouden van graszoden. Ons team heeft veel ervaring met gras en laat uw gazon stralen.

Voor meer informatie of prijzen kunt u gerust contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring