Nieuwe graszoden onderhouden in Eindhoven 

Graszoden-onderhoudenUw zorgvuldig aangelegde graszoden in Eindhoven vragen om zorgvuldig en tijdig onderhoud. Alleen dan blijven de graszoden in goede conditie en biedt uw tuin u de aanblik die zo graag ziet. Graszoden onderhouden gaat verder dan alleen graszoden maaien. Besteed het volledige tuinonderhoud uit aan onze medewerkers. Zij houden zich vakkundig bezig met de werkzaamheden die nodig zijn om uw graszoden te onderhouden. Het onderhoud bestaat uit: 

Maaien van verse graszoden 

Het klinkt zo eenvoudig. Een grasmaaier over uw grasgazon halen en de klus is geklaard. Toch zien wij dat graszoden in veel gevallen te kort worden gemaaid. Dit gaat ten koste van de uitstraling en dat is zonde. Voorkom dat dit in uw tuin gebeurt en maak gebruik van onze diensten en neem contact met ons op. Wij besteden niet alleen aandacht aan graszoden maaien, maar ook aan het bemesten, besproeien en het vervangen van oud gras. 

Besproeien van graszoden in Eindhoven 

Voorkom dat u dagelijks de waterslang erbij moet pakken en kies ervoor om in droge periodes 1 of 2 x per week langdurig uw gras te besproeien. Dit heeft meer effect, dan regelmatig kort sproeien. Is het langdurig droog, dan is het goed om uw grasmaaier hoger af te stellen. Vraag ons om hulp als u twijfelt aan de bewatering van uw buitenruimte. 

Bemesten van nieuwe graszoden 

Bij het bemesten van uw graszoden in Eindhoven is er de mogelijkheid tot het gebruik van kunstmest of organische mest. Wat in uw situatie de beste keuze is, bespreken we graag met u. Vraag voor het onderhoud van graszoden een gratis offerte bij ons aan, dan weet u direct wat de opties zijn. Legt u het gehele onderhoud van uw verse graszoden in handen van ons, dan zorgen wij dat uw zonneweide en speelveld er altijd verzorgd uitziet en de juiste behandeling krijgt.  

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring