Nieuwe graszoden onderhouden in Helmond 

Graszoden-onderhouden

Bent u in het bezit van nieuwe graszoden, dan is onderhoud hierbij onmisbaar. Het verse gras gedijt bij aandacht. Dit betekent dat er aandacht moet worden besteed aan het maaien, bemesten en het besproeien. Ook het vervangen van aangetaste graszoden kan hierbij nodig zijn. Als specialist in graszoden maaien en het onderhoud van nieuwe graszoden, zijn wij u hierbij graag van dienst. Met uw wensen in het achterhoofd, zorgen wij bij u in Helmond voor een zonneweide die er altijd goed verzorgd uitziet. 

Waaruit bestaan graszoden onderhoud? 

Bij aanhoudende droogte is het belangrijk om de graszoden te voorzien van water, maar dat gaat verder dan de tuinslang erbij pakken en sproeien. Wat hiervoor nodig is, weten onze medewerkers u haarfijn uit te leggen. Als het gaat om de benodigde voedingsstoffen, dan is het goed om te weten dat  de grassprieten deze halen uit mest. Met mest versterkt u de wortelstructuur en dat zorgt ervoor dat vorst, een teveel aan water en te weinig zonlicht minder invloed heeft op uw gazon. Kies voor het gemak van onderhoud en laat ons bij u aan de slag gaan met: 

Onderhoud van graszoden uitbesteden 

Elke hierboven genoemde vorm van onderhoud is belangrijk om de graszoden in Helmond gezond te houden. Met onze kennis over graszoden is het onderhouden van graszoden bij Van Rooij in goede handen. Kom met ons in contact en vertel ons waarmee wij u van dienst mogen zijn. Behalve het onderhoud van graszoden, doet u ook met succes een beroep op ons voor kunstgras, sierbestrating en siergrind.  

Maak van de ruimte rondom uw woning iets heel bijzonders en vraag ons om een gratis offerte waarin alles is meegenomen. We komen graag bij u langs om in alle rust de situatie in kaart te brengen en uw vragen te beantwoorden.  

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring