Kunstgras aanleggen in uw tuin, op het balkon of op een terras

Kunstgras-aanleggenGraag kunstgras aanleggen om te kunnen genieten van een heerlijk gazon zonder veel onderhoud te hoeven plegen? Bent u het maaien, sproeien en onderhouden van uw gras ook zo zat? Maak dan een afspraak met Van Rooij om kunstgras te laten aanleggen. Van Rooij is al vele jaren actief in gras en kunstgras aanleggen. Door onze strenge kwaliteitseisen en het streven naar een optimale service bieden wij u al meer dan 20 jaar vakmanschap in de aanleg van tuinen. Afhankelijk van uw tuin en uw wensen kunnen wij een bepaalde soort kunstgras aanleggen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, waarbij de beplanting eenvoudig te combineren is met het kunstgrasveld. Wilt u graag kunstgras aanleggen in uw tuin? Liever kunstgras aanleggen op uw balkon? Bij ons is alles mogelijk. Wij komen graag kunstgras aanleggen op de plek die u wenst.

Kunstgras aanleggen op verschillende plekken

Het team van Van Rooij kan kunstgras aanleggen op verschillende plekken zoals:

  • In een tuin
  • Op een balkon
  • Op een terras
  • Over bestrating

Wilt u kunstgras aanleggen als bodembedekking op uw terras? Wij realiseren dit graag. Als wij kunstgras aanleggen gaan wij zeer nauwkeurig te werk. Vooraf zullen wij altijd de ondergrond klaar maken om kunstgras aan te leggen. Van Rooij gebruikt bij aanleg altijd de nieuwste lasergestuurde nivelleer apparatuur voor een perfect resultaat. Hiermee voorkomen wij beschadigingen aan het kunstgras en zorgen we voor een prachtige look.

Kunstgras aanleggen voor optimaal plezier

Als wij kunstgras aanleggen willen wij er graag voor zorgen dat u hier optimaal plezier van zult hebben. Ons team bestaat uit professionals die als geen ander weten wat hier belangrijk voor is. Graag denken zij dan ook mee over de mogelijkheden voor kunstgras aanleggen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak dan een afspraak. Wij komen eventueel langs voor het aanleggen van kunstgras en laten u de verschillen zien. Heeft u speciale wensen? Graag een stukje kunstgras maar ook echt gras in uw tuin? Als grasspecialist verzorgen wij dit graag.

Maak a.u.b. uw keuze:

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring