Kunstgras gazon aanleggen kan altijd en (bijna)overal

kunstgras-aanleggen-van-RooijKunstgras gazon aanleggen in uw tuin? Dan komt van Rooij graag bij u langs. Niet alleen hebben wij zelf een grote voorraad kunstgras en keuze uit velen soorten, ook leggen wij het kunstgras professioneel voor u aan!

Bij van Rooij werken wij met de nieuwste machines, zoals lasergestuurde nivelleer apparatuur! Doordat wij werken met dergelijke apparaten, leveren wij de meest strakke en mooie kunstgras gazons! Naast het gebruik van deze moderne technieken kennen wij ook de klappen van de zweep op het gebied van Kunstgras gazon aanleggen dankzij onze 20 jaar ervaring.

Kunstgras gazon aanleggen? Waarom?

Kunstgras gazon aanleggen is bijna altijd mogelijk omdat kunstgras op bijna elke ondergrond toe te passen is! Of u nu kunstgras aan laat leggen:

  • In de tuin, op de aarde
  • Buiten op beton
  • Op vierhoog op uw balkon
  • Binnenshuis

Kunstgras kan altijd worden gebruikt!

Daarbij komt dat Kunstgras gazon aanleggen betekent dat uw gazon nooit meer wordt verstoord door mos en onkruid! Waar het gazon zich ook bevindt, in een zonovergoten hoek van de tuin, een permanente schaduwplek, in regenachtig Nederland of het droge zuiden? Door kunstgras aan te leggen is uw gazon altijd mooi en groen!

Kunstgras leggen vraagt om precisie

Kunstgras leggen, vergt het nodige rekenwerk, kennis van de ondergrond, het toepassen van de juiste technieken en het meenemen van opgedane ervaring. Daarom biedt van Rooij u niet alleen de kunstgras matten zelf, maar ook het aanleggen hiervan. We berekenen de nodige hoeveelheid voor de oppervlakte die u bekleed wenst te hebben met kunstgras. We kiezen uit verschillende ondergronden zoals brekerzand of een ander granulaat. Deze zorgt ervoor dat het water weg kan, zodra het kunstgras erop ligt! Wij gaan aan de slag om uw tuin, balkon of huis te voorzien van een mooi groen kunstgras gazon!

Wilt u Kunstgras gazon aanleggen, of aan laten leggen door het team van Van Rooij? Neem dan contact met ons op per mail, telefoon of het contactformulier. Misschien heeft u binnenkort wel het mooiste kunstgras gazon!

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © van Rooij Graszoden 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring