Kunstgras laten onderhouden of advies over het onderhouden van kunstgras?

Kunstgras-onderhoudenWilt u graag tips en adviezen over hoe u uw kunstgras moet onderhouden? Wilt u uw kunstgras laten onderhouden door een specialist? Wat uw wensen ook zijn, Van Rooij is gespecialiseerd in zowel echt als kunstgras en kan dit voor u onderhouden. Al vele jaren zijn wij actief in het leveren en onderhouden van kunstgras van zeer goede kwaliteit. Veel klanten hebben in de afgelopen jaren voor ons kunstgras gekozen. Dit komt niet alleen door de goede kwaliteit maar ook door onze aantrekkelijke prijzen en zeer goede service. Daarnaast is de omgeving en de werkzaamheden van het onderhouden van kunstgras veel minder dan bij echt gras. Dit bespaart u veel tijd en kosten. Wilt u ook graag kunstgras? Informatie over het onderhouden van kunstgras? Wij zijn u graag van dienst.

Werkzaamheden tijdens het onderhouden van kunstgras

Als wij uw kunstgras onderhouden zullen wij dit altijd in overleg met u uitvoeren. Tijdens het onderhouden van kunstgras kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals blaadjes verwijderen, reinigen, stofzuigen en nog meer. Het regelmatig schoonmaken van kunstgras is het enige wat nodig is. Dit zorgt voor verschillende voordelen ten opzichte van echt gras zoals:

  • Minder onderhoud
  • Minder tijd kwijt
  • Minder kosten
  • Langere levensduur
  • Altijd groen

Wij kunnen kunstgras op een professionele wijze onderhouden. Wij adviseren om een keer per jaar het gehele veld een “grote beurt” te geven. Hierbij wordt het gehele veld professioneel geborsteld en worden de randen en onvolkomenheden weer bijgewerkt. Wilt u dit uit laten voeren? Maak dan een afspraak.

Kunstgras onderhouden

Wilt u graag mooi en functioneel kunstgras? Uw kunstgras goed onderhouden zodat deze lang meegaat en er verzorgd uitziet? Het team van Van Rooij kan u adviseren over het onderhouden van kunstgras maar ook het onderhouden van kunstgras uit handen nemen. Door onze strenge kwaliteitseisen en het streven naar een optimale service bieden wij u al meer dan 20 jaar vakmanschap in het onderhouden van kunstgras. Bent u benieuwd naar de kosten voor het onderhouden van kunstgras? Wilt u advies over uw kunstgras? Neem dan contact op met Van Rooij.

Maak a.u.b. uw keuze:

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring