Kunstgras schoonmaken in Helmond 

Kunstgras-onderhouden

Met kunstgras in uw tuin verlengt u de levensduur van uw aanwinst door het schoonmaken en onderhouden van kunstgras aan onze vakmensen uit te besteden. Kunstgras onderhoud in Helmond doen we speciaal voor u op een tijdstip waarop het u beste uitkomt. We nemen alle benodigdheden mee en we beloven dat uw gazon van kunstgras er na afloop weer fris en frivool bijstaat.  

Onderhoud van kunstgras in Helmond 

Zelf aan de slag gaan met het onderhoud van kunstgras raden we af omdat het ten koste gaat van uw welverdiende vrije tijd. Wij komen graag jaarlijks bij u langs voor een professionele borstelbeurt en het bijwerken van de randen. Maakt u gelijk een afspraak of ontvangt u liever eerst een offerte van ons? De grassprieten staan na het onderhoud weer mooi omhoog, alle ontsierende bladeren en onkruid zijn verwijderd en u, u hoeft alleen maar de deur open te zetten en te genieten van de vernieuwde aanblik.  

Kan kunstgras slijten? 

Jazeker. Als kunstgras veel wordt gebruikt voor sportactiviteiten, speelplezier of andere toepassingen, heeft dit invloed op uw kunstgazon. Zodra wij bij u zijn, voor het onderhoud van uw kunstgras, kijken we eerst hoe uw grasmat eruit ziet. Kleine problemen lossen we direct op en we gaan het kunstgras grondig schoonmaken. Direct na ons vertrek rest u niets anders dan weer onbezorgd gebruik te maken van uw tuin met kunstgras. Het onderhouden van kunstgras in Helmond is goedkoper dan u denkt. Overtuig uzelf en kom in contact met onze medewerkers.  

Sierbestrating in combinatie met kunstgras 

Omdat we toch bij u langskomen voor het onderhoud van uw kunstgras in Helmond, is dit een goed moment om met ons in gesprek te gaan over de aanleg van sierbestrating. Dit heeft net als kunstgras weinig onderhoud nodig en vergroot de uitstraling van uw tuin. Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij de bestrating bij u komen leggen? Vraag om een offerte voor sierbestrating en leer onze manier van werken kennen. Kunstgras laten onderhouden in Helmond doen we graag voor u.  

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring