Onderhouden van kunstgras laten doen in Oss? 

Kunstgras-onderhouden

In uw tuin ligt een prachtig stuk kunstgras dat binnenkort onderhoud nodig heeft. Dat komt goed uit want wij zijn gespecialiseerd in het leggen van kunstgras en het onderhoud hiervan. Hoewel kunstgras veel minder onderhoud nodig heeft dan echt gras, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Met een beetje geluk wordt uw kunstgras gebruikt als zonneweide, speeltuin of voetbalveld. Deze activiteiten laten hun sporen na op uw zorgvuldig aangelegde kunstgras in Oss. Dit is het moment waarop u contact met ons opneemt om uw kunstgras te laten onderhouden.  

Uitbesteden van onderhoud kunstgras 

Ga niet zelf aan de slag met het schoonmaken van kunstgras of het borstelen van de grassprieten. Met onze kennis van zaken is het verwijderen van blad en onkruid voor ons in een mum van tijd gedaan. We nemen onze eigen materialen mee en we zorgen ervoor dat u weer volop geniet van kunstgras dat uitnodigt om heerlijk actief op te zijn. Zullen we gelijk een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw kunstgras of wilt u liever eerst een offerte van ons ontvangen? Voor de prijs hoeft u het onderhoud niet te laten.   

Vastgelopen stukken in kunstgras 

De natuurlijke uitstraling van uw tuin van kunstgras wordt mede bepaald doordat de grassprieten goed omhoog staan. Vastgelopen stukken in kunstgras gaan dus ten koste van de aanblik. Voorkom schade aan uw kunstgras en neem contact met ons op als u ziet dat uw tuin hulp kan gebruiken. Maak gebruik van de mogelijkheid om met het onderhoud van uw kunstgras in Oss ook de rest van uw door ons in te laten richten. Dit kan met siergrind of met sierbestrating. Een combinatie van grind en tuintegels maakt van uw tuin een ruimte die goed past bij uw gebruik en uw wensen. We heten u graag welkom als klant bij Van Rooij. 

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring