Kunstgras in de tuin voor een áltijd groen gazon

kunstgras-voor-in-de-tuin-van-Rooij-graszodenOok kunstgras in de tuin? Gazon zonder grasmaaien, zonder verticuteren, zonder mos, zonder bijmesten zonder te sproeien en nooit lelijke plekken in uw gazon! Dat is waarom u kiest voor kunstgras in de tuin!

Kunstgras wordt ook vaak gekozen voor het gazon omdat dit een veilige én zachte ondergrond is voor de kinderen om op te spelen. En voetballen? Dat kan ook gewoon, het gras zal niet slijten.

Kunstgras in de tuin, advies bij uw keuze door Van Rooij

Nu is gras niet gewoon gras en kunstgras is zeker niet gewoon kunstgras. Voor kunstgras in de tuin kunt u kiezen uit velen soorten kunstgras. Van Rooij adviseert u graag over welk type kunstgras het beste past bij uw tuin en uw eisen.

Er bestaat niet één advies op het gebied van kunstgras, zoals gezegd; er zijn velen soorten. Welk kunstgras past het beste in uw tuin? We bekijken vooral uw smaak maar ook uw gebruiksintensiteit. Hoe hoog moet de ‘echtheidsfactor’ liggen?

  • Hoe lang wilt u het kunstgras in de tuin hebben?
  • Welke tint groen vindt u mooi?
  • Hoe hoog moet de dichtheid liggen?
  • Gebruikt u het kunstgras ter decoratie of als kinderspeelplaats?
  • Welk budget bent u bereidt per m2 te betalen?

Het kunstgras voor in de tuin is gekozen, en nu?

Nadat u uw keuze voor kunstgras heeft gemaakt, kunt u uw kunstgras in de tuin ook laten aanleggen door Van Rooij. Onze ervaren collega’s verwijderen oude (kunst)graszoden, maken de kunstgrasmatten voor u op maat, en zorgen voor een goede ondergrond! Dit betekent dat wij kiezen voor de beste typen grond en deze egaliseren door bijv. de grond aan te trillen. Hierna wordt de ondergrond voorzien van een druk verdelend doek daarna is het écht tijd voor het kunstgras. Deze wordt daarna nog voorzien van een laagje instrooizand. Zo blijft de kwaliteit van uw kunstgras zo lang mogelijk gewaarborgd.

Ook genieten van kunstgras in de tuin? Een mooi groen gazon, het hele jaar door? Belt u dan met Van Rooij.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © van Rooij Graszoden 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring