Siergrind voor uw tuin, oprit en paden

siergrind-aanleggen-van-RooijSiergrind voor in uw tuin? Zoekt u een sfeervolle manier om uw tuinbodem te bekleden? Siergrind wordt vaak gekozen omdat:

  • Siergrind is een onderhoudsvrije manier van een bodembekleding
  • Een goedkope manier van uw tuinbodem bedekken is door middel van siergrind
  • Siergrind is makkelijk zelf aan te leggen (hoewel Van Rooij dit uiteraard graag voor u doet!)
  • Siergrind is waterdoorlatend
  • Ook blijft siergrind kleurvast

Siergrind in de tuin, maar waar?

Waar laat u siergrind aanleggen? Misschien kiest u voor siergrind in uw gehele tuin, een deel hiervan, op het terras, een pad, de oprit en ga zo maar door! De plek van het siergrind is medebepalend voor het type grind waar u uit kunt kiezen. U kunt zich misschien wel voorstellen dat er verschil zit in de hardheid van de grindstenen. Dus het ene soort is prima geschikt voor de tuin, maar niet voor de oprit.

Siergrind in velen soorten

Verder is ook uw smaak van belang bij het kiezen van het type siergrind! Zoekt u een donkere versie of juist een lichte? Van Rooij biedt u velen soorten!

Siergrind laten leggen door Van Rooij

Zoals aangegeven, is siergrind makkelijk zelf aan te leggen in uw tuin. Wél moet u natuurlijk eerst berekenen hoeveel m3 siergrind u nodig heeft. In het algemeen geldt de regel:

Lengte x breedte = oppervlakte in m2

M2 x hoogte (in meters uitgedrukt) = benodigde hoeveelheid grind in m3

Vervolgens legt u zelf eenvoudig het grind aan:

  1. Ondergrond recht maken
  2. Ondergrond voorzien van worteldoek
  3. Siergrind strooien

Echter maken velen handen licht werk, en mooie, moderne machines ook! Van Rooij is in het bezit van de juiste machines om de ondergrond te egaliseren en het grind makkelijk te storten! Uw siergrind aan laten leggen? Bekijk dan onze aanlegservicepagina.

Daarbij komt dat het team van Van Rooij velen jaren ervaring heeft in het bedekken van tuinbodems. Zo weten wij goed om te gaan met uitdagingen op het gebied van siergrind aanleggen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © van Rooij Graszoden 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring