Siergrind verrijkt uw tuin in Boxmeer

siergrind-aanleggen-van-RooijSiergrind voor uw oprit in Boxmeer? Dat koopt u bij Van Rooij. Ons siergrind komt uit grind-groeves uit heel Europa. Dit betekent dat onze collectie niet alleen groot is, maar ook breed in eigenschappen. Zo komt veel mooi siergrind uit Duitsland, België, Noord-Frankrijk. Welk buitenlandse grindsoort verfraait straks uw tuin in Boxmeer?

Siergrind in soorten

Siergrind, ofwel split bestaat in velen soorten:

  • Hard of zacht
  • Rond of afgeplat
  • Gemêleerd, wit, zwart, antraciet
  • Geel, rood, blauw etc.

Welke soort siergrind u nodig heeft in Boxmeer, is afhankelijk van de plek waar u het siergrind wilt laten storten. Zo wordt siergrind regelmatig gebruikt voor op de oprit, de tuin, grindpaden maar ook op het dak! Op het dak is het noodzakelijk om te kiezen voor een ronde grindsoort, die het dak niet beschadigt. Op de oprit kiest u voor een grindsoort die hard van steen is. Wilt u zich laten adviseren over welk type siergrind u het beste kunt gebruiken? Bel dan eens met de collega’s van Van Rooij.

Siergrind: de voordelen

Siergrind geeft uw tuin in Boxmeer niet alleen een mooie, chique of landelijke uitstraling, maar is ook een nuttige vorm van tuinbodem bekleding. Siergrind is namelijk erg waterdoorlatend. Waar het regenwater op tegels nog wel eens wilt blijven staan, laat grind dit gemakkelijk door!

Verder is siergrind onderhoudsarm! Los van een enkele schoonmaakbeurt zo nu en dan. Hoewel grind klein is en een makkelijke bodembedekking, wordt ook het siergrind in de loop der tijd vies. Het slaat groen uit en vuil blijft ertussen liggen. Is dit het geval bij het siergrind in uw tuin in Boxmeer? Bel, mail of contacteer Van Rooij dan voor het reinigen en onderhouden van het siergrind! Dan kunt u weer genieten van een tuin met een mooie uitstraling!

Van Rooij staat voor u klaar in Boxmeer.

Laat uw reactie achter

Copyright © van Rooij Graszoden 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring