Tuinbestrating voor de aanleg van uw tuin

tuinbestrating-Van-RooijTuinbestrating voor een onderhoudsarme tuin? Of kiest u voor tuinbestrating voor een strakke uitstraling?

Tuinbestrating is de verzamelnaam voor het aanleggen van een tuin door middel van stenen, klinkers of tegels. Vaak wordt tuinbestrating gekozen vanwege de strakke uitstraling. Toch kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende sferen:

  • Modern
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Stadstuin
  • Natuurlijk
  • Etc.

Tuinbestrating: zonder maaien of bemesten

Tuinbestrating is onderhoudsarm! Dat is toch wel het grootste voordeel van tuinbestrating. Daarbij kiest u met tuinbestrating in uw voor- of achtertuin ook voor: een blubber loze tuin! Geen vieze schoenen waarmee vieze en natte aarde naar binnen wordt gelopen! Daarbij dient de tuinbestrating (ook wel sierbestrating) in een tuin als goede ondergrond voor uw tuinterras! Zo kunt u heerlijk in de tuin zitten zonder dat uw stoelpoten in het gras wegzakken. Ook houden de stenen de warmte op lange zomeravonden vast! Dat verlengt deze lome avonden nog meer!

Tuinbestrating, onderhoudsarm: en het onderhoud dat toch nodig is?

Tuinbestrating onderhoud laat u uitvoeren door Van Rooij!

Wij verwijderen bijvoorbeeld algen en onkruid in de voegen. Na een regenachtige winter en herfst of over de jaren heen, verliest de tuinbestrating het van de algen en ander groen onkruid. De tuinbestrating kan hierop zich prima tegen, maar mooier wordt het er niet van.

Of misschien dat de regen het zand onder uw tuinbestrating heeft weggespoeld? Dan verzakt de tuinbestrating uiteraard iets. Dit legt een professionele hovenier, zoals Van Rooij, dan graag weer netjes recht!

Belt u met Van Rooij Graszoden! Wij maken uw tuinbestrating weer netjes!

Heeft u een mix van tuinbestrating en graszoden in uw tuin? Ga dan eens in gesprek met een van onze collega’s! Wij zijn ook gespecialiseerd in graszoden en kunstgras. Graag brengen wij zowel graselementen als sierbestrating bij elkaar in uw tuin!

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © van Rooij Graszoden 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring